Vragen?

Met vragen over de aanleg van glasvezel in je gemeente kan je altijd even een e-mail sturen naar bernheze@e-fiber.nl. Voor vragen over aannemer SPIE kan je bellen naar 088-31 31 041.

Informatiepunten

  • UCE computers, De Doorgang 11  in Heeswijk-Dinther
  • Strijbosch Store, Heescheweg 29 in Nistelrode
Iedereen Glasvezel

Check snel je postcode

Vul postcode en huisnummer in en bekijk de glasvezelmogelijkheden op jouw adres

Providers

Wil jij ook gebruik maken van het glasvezelnetwerk? Sluit dan alsnog een glasvezelabonnement af bij een van de providers. Kies zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hieronder op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Oplevering

Benieuwd of Glasvezel iets voor je is?

Doe de Provider Keuzehulp

Twijfels over glasvezel? Of bang dat het duurder is dan je huidige abonnement? Met onze online keuzehulp kun je in vijf stappen erachter komen of een glasvezelabonnement iets voor je is en welke provider het beste bij je past.

Doe de keuzehulp
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Bernheze is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’