Klaar voor actieweken in Bernheze!

Bijna bij alle inwoners van Bernheze zit er een glasvezelaansluiting in de meterkast. Het snelste internet van Nederland is dus gewoon binnen handbereik! Heb je nog geen glasvezelabonnement? Dan is nu het moment om over te stappen. Je krijgt nu bij de beschikbare providers TriNed, SNLR en Tweak €150,- voordeel op jouw abonnement als je overstapt op glasvezel. Dus haal nu alles uit jouw meterkast! De actie loopt t/m 30 april 2019, dus wacht niet langer. Klaar…voor…ACTIE!

Actieaanbod

Hieronder vind je het actieaanbod per provider. Wil je het actieaanbod vergelijken? Vul dan hier rechts je adresgegevens in en volg de stappen in de Keuzehulp.

vergelijk

Vergelijk
hier het actieaanbod

Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Bernheze is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Mijnheer Willems
Sint Anthonis
"De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is echt haarscherp. "
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”