Glasvezel in Boekel!

Ja, glasvezel gaat hard in Boekel en Venhorst! De aanleg van het glasvezelnetwerk in zowel de dorpskernen als in de uitgestrekte buitengebieden is afgerond. Vele inwoners genieten ondertussen van het allersnelste internet. 

Overal in Boekel en Venhorst kan je profiteren van het razendsnelle glasvezelnetwerk. Het is alleen nog een kwestie van een provider en een pakket kiezen, en het genieten kan beginnen. Heb jij nog geen glasvezelabonnement? Sluit dit dan snel af bij één van onderstaande providers of via de Keuzehulp.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Wil jij ook gebruik maken van het glasvezelnetwerk? Sluit dan alsnog een glasvezelabonnement af bij een van de providers. Kies zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hieronder op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Oplevering

Vragen?

Heb je een vraag over glasvezel? Kijk dan eens bij de veel gestelde vragen. Staat je vraag hier niet bij? Dan kun je altijd even een e-mail sturen naar info@iedereenglasvezel.nl.

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Boekel is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’