Deurne krijgt glasvezel!

Het is gelukt in Deurne; er komt een glasvezelnetwerk voor iedereen! Het enthousiasme voor glasvezel bleek erg groot te zijn onder de inwoners van Deurne. Dit goede nieuws is het resultaat van de inzet van lokale glasvezelambassadeurs en de samenwerking met de providers. Lees hier het persbericht over de komst van KPN.

Schouwwerkzaamheden gestart

De schouwwerkzaamheden zijn al in volle gang. Misschien heb jij al een schouwer aan de deur gezien en anders kan je die binnenkort verwachten. Samen met de bewoner wordt er gekeken naar de meest geschikte plek om de glasvezelkabel het huis in te brengen en de aansluiting te plaatsen.

Aangepaste planning

Graag willen wij de aanleg van het nieuwe glasvezelnetwerk in Deurne voor iedereen zo soepel mogelijk laten verlopen. Maar door de nieuwe situatie, waarbij KPN ook een netwerk gaat aanleggen, en wij gezamenlijk de overlast voor de inwoners zo veel mogelijk proberen te beperken, heeft onze planning helaas vertraging opgelopen.

Op dit moment zijn wij in overleg met de gemeente en KPN om de werkzaamheden op elkaar af te stemmen. We verwachten binnen enkele weken een nieuwe planning gereed te hebben. Maar dit zorgt er wel voor dat sommige bewoners nog even moeten wachten op onze schouwers. We streven ernaar dat alle huizen en bedrijven vóór de zomervakantie bezocht worden door onze schouwers.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

Geniet ook van glasvezel

Elk adres in Deurne krijgt een glasvezelaansluiting. Om ook gebruik te maken van het netwerk moet je wel een abonnement afsluiten bij een beschikbare glasvezelprovider. Doe de Keuzehulp en ontdek welk abonnement het beste bij je past.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Wil je ook straks genieten van het snelste en stabielste internet? Kies dan voor een van de verschillende providers. Wij geloven in vrijheid van keuze. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Glasvezel Informatiepunten

Vragen over glasvezel? Of hulp nodig bij het kiezen van een glasvezelabonnement? Onze glasvezel informatiepunten zijn dagelijks geopend bij onderstaande resellers:

  • Telecombinatie Deurne – Wolfsberg 1, Deurn
  • JKS Telecom B.V. – Liesselseweg 190a, Deurne
  • Expert Deurne – Stationsstraat 47, Deurne
  • Bankers ICT Diensten – Derpsestraat 60, Deurne
  • ROMA Computer Services- Piet Mondriaanstraat 2, Deurne
  • Avi Pro computers – Pastoor van Haarenstraat 38, Helenaveen
  • Speedy’s Computers – Keulsebaan 9, Neerkant
  • Naus IT Management  – Heuvelstraat 16, Deurne
  • Phone House – Vlierdenseweg 8, Deurne
  • JeHaBe – Meijelseweg 7, Asten-Heusden
Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

Namens alle betrokken partijen willen we de glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Deurne is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

De heer Willems
Sint Anthonis
"De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is nu echt haarscherp. "
Mariet Hoogenboom
Montfoort
"Glasvezel! is een must! Niet afwachten, maar meedoen! Supersnel internet is de toekomst! Een glasvezelnetwerk is voor Montfoort/Linschoten en haar buitengebieden van levensbelang! Eindelijk: wel inloggen bij banken en/of overheid tijdens kantooruren, uitzendingen van de TV terugkijken, ouderenzorg op afstand, zonder problemen grote bestanden downloaden. De toekomst is NU!"
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’