Dit is het moment!

Kies voor glasvezel! Deurne heeft nu de unieke kans om te kiezen voor een supersnel en toekomst bestendig netwerk. Als er voldoende inschrijvingen zijn voor een glasvezelabonnement, dan kan E-Fiber kosteloos het glasvezelnetwerk aanleggen. Deze kans kan Deurne toch niet laten lopen?

Dus, sluit snel een glasvezelabonnement af bij één van de providers. Wacht niet te lang, want de deadline is op 31 december 2018.

Glasvezelwinkel

Elke zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur en tijdens koopavonden kan je in de Glasvezelwinkel terecht voor informatie of het afsluiten van een abonnement. De winkel is gevestigd aan Wever 23 in Deurne. Keurslager-traiteur Joost Kuijpers verzorgd gratis een kopje warme soep!

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

We werken samen met verschillende providers. Wij geloven in vrijheid van keuze. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Vraagbundeling

Glasvezel Informatiepunten

Vragen over glasvezel? Of hulp nodig bij het kiezen van een glasvezelabonnement? Onze glasvezel informatiepunten zijn dagelijks geopend bij onderstaande resellers:

Telecombinatie Deurne                    Wolfsberg 1, Deurne
JKS Telecom B.V.                               Liesselseweg 190a, Deurne
Expert Deurne                                     Stationsstraat 47, Deurne
Bankers ICT Diensten                       Derpsestraat 60, Deurne
ROMA Computer Services               Piet Mondriaanstraat 2, Deurne
Avi Pro computers                             Pastoor van Haarenstraat 38, Helenaveen
Speedy’s Computers                         Keulsebaan 9, Neerkant
Naus IT Management                       Heuvelstraat 16, Deurne
Phone House                                       Vlierdenseweg 8, Deurne
JeHaBe                                                  Meijelseweg 7, Asten-Heusden

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Glasvezel supporter worden?

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat straks iedereen kan genieten van supersnel internet? Dan zijn we op zoek naar jou! We werken namelijk graag samen met lokale enthousiastelingen. Dus ken jij jouw omgeving goed, heb je zin om je in te spannen om iedereen van glasvezel te overtuigen? Geef je dan op en doe mee.

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’