Iedereen glasvezel – Meld je vóór 28 oktober aan! Iedereen glasvezel – Meld je vóór 28 oktober aan!

Glasvezel Keuzehulp

Wat goed dat je interesse hebt in een glasvezelabonnement. We willen je heel graag het aanbod laten zien. Op dit moment zijn er werkzaamheden aan de Glasvezel Vergelijker. Hierdoor kan het zijn dat je twee keer je postcode moet invullen. Mocht je met een oude browserversie werken, dan kan dit problemen geven. Dus mocht jouw postcode niet werken, dan kan het hierdoor komen. Onze excuses hiervoor. We hopen dit zo spoedig mogelijk op te lossen en zien je graag over een paar dagen terug!

Postcodecheck

Vul je postcode en huisnummer in en bekijk de mogelijkheden op jouw adres

gefeliciteerd titelGefeliciteerd!

Op jouw adres is een glasvezelaansluiting mogelijk! Heb je hulp nodig bij het maken van de juiste keuze voor een glasvezelpakket? Kies dan hieronder voor de keuzehulp. Zijn je wensen al duidelijk, vergelijk dan de pakketten van de aanbieders en ontdek jouw ideale abonnement.

huishouden titelJouw thuissituatie

Welk glasvezelabonnement voor jou het meest geschikt is, hangt af van de behoeften en wensen van de bewoners op jouw adres. Hoe ziet de samenstelling van jouw huishouden eruit?

huishouden titelklein zakelijk

internet titelInternetgebruik

Gebruik jij internet alleen om te mailen en je bankzaken te regelen? Werk je thuis en werk je met zware bestanden? Heb je gamende kinderen? Voor iedere internetbehoefte is een ander soort abonnement geschikt. Waarvoor heb jij vooral internet nodig?

bellen titelBellen

Bij sommige abonnementen is bellen met je vaste toestel inbegrepen. Maar misschien heb je dit helemaal niet nodig. Op welke manier bel jij meestal?

nummer titelTelefoongebruik

televisie titelTelevisie

Jouw kijkgedrag bepaalt voor een groot deel welk abonnement het meest geschikt is. Wil je graag zelf bepalen wat je kijkt en wanneer? Hou je van films en series kijken? Wil tv kijken in HD-kwaliteit? Bepaal hieronder hoe jij tv kijkt.

televisie opties titelExtra televisie-opties

coax titelBekabeling in huis

Het is per provider afhankelijk of digitale TV werkt over coax kabels. Wat is de situatie bij jou thuis?

installatie titelInstallatie

Voor internet via glasvezel heb je een speciaal glasvezelmodem nodig. Hierop kunnen de bestaande tv-, telefoon- en internetkabels worden aangesloten. Ook draadloos internet blijft gewoon mogelijk. Voor digitale televisie krijg je in sommige gevallen een nieuwe decoder. Hoe wil je de installatie regelen?

pakketten vinkje titelKies je pakket

pakketten vinkje titelBeschikbare pakketten

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren zijn de volgende pakketten geselecteerd

pakketten vinkje titelBeschikbare pakketten

Op basis van jouw persoonlijke voorkeuren zijn de volgende pakketten geselecteerd:

Door op “bestel” te klikken ga je naar het bestelformulier. Jouw abonnement gaat echter pas in op het moment dat de glasvezelaansluiting in je woning is geactiveerd. In de tussentijd, of zelfs nog ná het aansluiten van je woning, kun je dit abonnement nog aanpassen. Gaat de aanleg van glasvezel uiteindelijk tóch niet door, dan gaat ook jouw abonnement niet in.

Aanvraag informatie zakelijk glasvezel

Ik wil graag meer informatie over de aanleg van glasvezel.

Aanmeldformulier