Planning

De aanleg van het glasvezelnetwerk in zowel de dorpskernen als in de uitgestrekte buitengebieden is gestart. Inmiddels is in Boxmeer gestart met schouwen. Globaal ziet de planning voor de oplevering van het netwerk er als volgt uit:

  • Sint Anthonis – half mei 2019
  • Boxmeer – eind september 2019
  • Grave – half maart 2020
  • Mill & Sint Hubert – half april 2020
  • Cuijk – eind april 2020*

Vragen?

Met vragen over bijvoorbeeld de aanleg van het netwerk kan je altijd even contact opnemen met de aannemer SPIE: 088-3131 044 of landvancuijk@mijnglasvezelaansluiting.nl.

Glasvezel informatiepunten

Janssen Hifi                   ’t Leucker 1, Boxmeer
JK Automatisering       Van Steenhuijsstraat 35, Oploo
Serve4u                           Hank 50, Wanroij
Welcom bij Janssen     Steenstraat 96, Boxmeer

Iedereen Glasvezel

Check snel je postcode

Vul postcode en huisnummer in en bekijk de glasvezelmogelijkheden op jouw adres

Providers

Wil jij ook gebruik maken van het glasvezelnetwerk? Sluit dan alsnog een glasvezelabonnement af bij een van de providers. Kies zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hieronder op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Benieuwd of Glasvezel iets voor je is?

Doe de Provider Keuzehulp

Twijfels over glasvezel? Of bang dat het duurder is dan je huidige abonnement? Met onze online keuzehulp kun je in vijf stappen erachter komen of een glasvezelabonnement iets voor je is en welke provider het beste bij je past.

Doe de keuzehulp
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

Namens LVCNET en E-Fiber willen we alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in het Land van Cuijk is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’