Glasvezel in het Land van Cuijk!

In het Land van Cuijk zijn we druk bezig met de aanleg van het glasvezelnetwerk. In zowel de dorpskernen als in de uitgestrekte buitengebieden. Binnenkort kan er echt genoten worden van supersnel en betrouwbaar internet, een uitgebreid aanbod aan tv zenders in de hoogste kwaliteit (HD- en Ultra HD) en voordelig bellen!

Globaal ziet de planning voor de oplevering van het netwerk er als volgt uit:

  • Sint Anthonis – half mei 2019
  • Boxmeer – eind september 2019
  • Grave – half maart 2020
  • Mill & Sint Hubert – half april 2020
  • Cuijk – eind april 2020

Wil je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

Kies voor glasvezel

Tijdens de aanlegperiode kun je nog zonder activeringskosten overstappen op een aangesloten glasvezelprovider naar keuze. Gebruik hiervoor de keuzehulp en kies het abonnement dat het beste past bij jouw wensen en budget.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Wil jij ook gebruik maken van het glasvezelnetwerk? Sluit dan alsnog een glasvezelabonnement af bij een van de providers. Kies zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hieronder op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Vragen?

Met vragen over bijvoorbeeld de aanleg van het netwerk kan je altijd even contact opnemen met de aannemer SPIE: 088-3131 044 of landvancuijk@mijnglasvezelaansluiting.nl.

Glasvezel informatiepunten

Janssen Hifi                   ’t Leucker 1, Boxmeer
JK Automatisering       Van Steenhuijsstraat 35, Oploo
Serve4u                           Hank 50, Wanroij
Welcom bij Janssen     Steenstraat 96, Boxmeer

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

Namens LVCNET en E-Fiber willen we alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in het Land van Cuijk is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’