Glasvezel komt er aan!


We zijn weer een stapje dichterbij glasvezel. De eerste aansluiting in Vinkel is een feit en het schouwen in Nuland en Kruisstraat is klaar.

Inwoners van Geffen opgelet!

In Geffen hebben onze schouwers bijna alle woningen en bedrijven bezocht. Heb jij onze schouwers gemist en nog geen nieuwe afspraak gemaakt? Of ga je in een nieuwbouwproject wonen, maar weet je niet zeker of dit nieuwe adres bij ons bekend is? Neem dan vóór 7 juni contact op met Spitters via ngvk@spitters.nl of bel 085-90 20 977.  Dan kan jouw huisaansluiting nog mee worden genomen in de aanleg. Na deze datum zijn hier namelijk extra kosten aan verbonden.

Bekijk de gedetailleerde planning

Meedoen kan nog!

Tijdens de aanlegperiode heb je nog de kans om over te stappen op een glasvezelprovider zonder activeringskosten te betalen. Het enige wat je dan moeten doen is kiezen bij welke provider je een abonnement wil afnemen.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Ook tijdens de aanleg kan je je nog steeds inschrijven bij een provider. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Vragen?

We helpen je graag!

Mocht je nog vragen hebben over de aanleg dan kun je altijd contact opnemen met Spitters via ngvk@spitters.nl of 085 90 20 977.

Heb je vragen over de verschillende providers en het afsluiten van een abonnement? Kom dan langs bij een informatiepunt bij jou in de buurt.

PC Rolin’                          Brugstraat 47, Vinkel
Zicht ICT                          Jeroen Boschstraat 11, Vinkel
Levix Computershop    Dorpstraat 46, Geffen

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ernaar gestreefd om inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat te overtuigen van de voordelen van glasvezel. En nu komt er daadwerkelijk glasvezel. Hopelijk kunnen we spoedig genieten van een snel netwerk!

Supporter worden

Dhr. Willems
Sint Anthonis
"De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is nu echt haarscherp. "
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’