Glasvezel voor Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat!

Goed nieuws! Alle inwoners en bedrijven in Geffen, Nuland, Vinkel en de Kruisstraat krijgen glasvezel. Dit is het resultaat van de samenwerking tussen de gemeente Oss, de gemeente ‘s-Hertogenbosch, de vele ambassadeurs, alle providers en E-Fiber.

De voorbereidingen zijn al gestart, zodat er in december van dit jaar gestart kan worden met de aanleg. Tijdens de aanlegperiode heb je de kans om over te stappen op een glasvezelprovider zonder activeringskosten. Het enige wat je dan moeten doen is alvast kiezen bij welke provider je een abonnement wil afnemen.

Wil je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Ook tijdens de aanleg kan je je nog steeds inschrijven bij een provider. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Glasvezel Informatiepunten

Heb je nog vragen of wil je meer weten over de verschillende providers? Kom dan langs bij een informatiepunt bij jou in de buurt.

PC Rolin’                          Beukenlaan 12, Vinkel
Zicht ICT                          Jeroen Boschstraat 11, Vinkel
Levix Computershop    Dorpstraat 46, Geffen

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ernaar gestreefd om inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat te overtuigen van de voordelen van glasvezel. En nu komt er daadwerkelijk glasvezel. Hopelijk kunnen we spoedig genieten van een snel netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’