Glasvezel voor Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat!

Goed nieuws! Alle inwoners en bedrijven in Geffen, Nuland, Vinkel en Kruisstraat krijgen glasvezel. De eerste schop is in de grond en de komende tijd gaan de schouwers van aannemer Spitters op pad om in elke woning te bepalen waar de glasvezelaansluiting zal komen.

Tijdens de aanlegperiode heb je nog de kans om over te stappen op een glasvezelprovider zonder activeringskosten te betalen. Het enige wat je dan moeten doen is kiezen bij welke provider je een abonnement wil afnemen.

Planning

De aanleg van het glasvezelnetwerk in zowel de dorpskernen als in de uitgestrekte buitengebieden is gestart. Globaal ziet de planning voor de oplevering van het netwerk er als volgt uit:

  • Vinkel – mei 2019
  • Nuland/Kruisstraat – september 2019
  • Geffen – november 2019

Bekijk de gedetailleerde planning hier. 

Wil je op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Ook tijdens de aanleg kan je je nog steeds inschrijven bij een provider. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Vragen?

We helpen je graag!

Mocht je nog vragen hebben over de aanleg dan kun je altijd contact opnemen met Spitters via ngvk@spitters.nl of 085 90 20 977.

Heb je vragen over de verschillende providers en het afsluiten van een abonnement? Kom dan langs bij een informatiepunt bij jou in de buurt.

PC Rolin’                          Brugstraat 47, Vinkel
Zicht ICT                          Jeroen Boschstraat 11, Vinkel
Levix Computershop    Dorpstraat 46, Geffen

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ernaar gestreefd om inwoners van Nuland, Vinkel, Geffen en Kruisstraat te overtuigen van de voordelen van glasvezel. En nu komt er daadwerkelijk glasvezel. Hopelijk kunnen we spoedig genieten van een snel netwerk!

Supporter worden

Dhr. Willems
Sint Anthonis
"De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is nu echt haarscherp. "
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’