Nieuws en updates

Binnen enkele weken zal er een uitspraak gedaan worden of E-Fiber overgaat tot de aanleg van het netwerk. Houd hiervoor deze website en Facebook in de gaten.

Mocht je een dringende vraag hebben kan je altijd een e-mail sturen naar info@iedereenglasvezel.nl.

Iedereen Glasvezel

Check snel je postcode

Vul postcode en huisnummer in en bekijk de glasvezelmogelijkheden op jouw adres

Providers

Je kan je nog steeds inschrijven bij een provider. Als de aanleg van het netwerk toch doorgaat ben jij verzekerd van een aansluiting. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Vraagbundeling

Benieuwd of Glasvezel iets voor je is?

Doe de Provider Keuzehulp

Twijfels over glasvezel? Of bang dat het duurder is dan je huidige abonnement? Met onze online keuzehulp kun je in vijf stappen erachter komen of een glasvezelabonnement iets voor je is en welke provider het beste bij je past.

Doe de keuzehulp
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ernaar gestreefd om inwoners van Montfoort en Linschoten te overtuigen van de voordelen van glasvezel. Het is nu afwachten welke beslissing er wordt genomen over de aanleg van glasvezel. Hopelijk kunnen we toch genieten van een snel netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’