Montfoort krijgt glasvezel!

De inwoners van Montfoort en Linschoten kunnen zich klaar gaan maken voor de komst van glasvezel. Het benodigde aantal aanmeldingen is tijdens de vraagbundeling niet bereikt, maar het enthousiasme voor supersnel en stabiel internet blijkt er zeker. E-Fiber heeft daarom met de gemeente en betrokken ambassadeurs naar een passende oplossing gezocht. Alle huishoudens en bedrijven die een abonnement hebben afgesloten krijgen kosteloos een glasvezelaansluiting in huis: vraaggestuurd aanleggen. Bij de overige adressen worden de kabels doorgetrokken tot aan de gevel of, indien de bewoner daar geen toestemming toe geeft, tot in de straat.

Kiezen voor glasvezel

Om nu, of in de nabije toekomst, gebruik te kunnen maken van dit nieuwe glasvezelnetwerk is een aansluiting tot in huis noodzakelijk. Tijdens de aanleg kunnen daarom alle inwoners en bedrijven nog steeds profiteren van een kosteloze huisaansluiting. Daarvoor moet je wel een abonnement hebben afgesloten bij een van de glasvezelproviders voor het einde van de schouwperiode. Hierover krijg je vooraf bericht.

Besluit je na de schouwperiode om alsnog een glasvezelabonnement af te sluiten, dan worden er €450,- aansluitkosten in rekening gebracht. Mis deze unieke kans dus niet en kies vandaag nog voor glasvezel. Gebruik de handige Keuzehulp om te kijken welk abonnement het beste bij je past!

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Nog meer goed nieuws! Inmiddels zijn er vier glasvezelproviders waar je uit kan kiezen in Montfoort en Linschoten. Vergelijk het aanbod van de providers op jouw adres met de handige online keuzehulp.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Vragen?

Mocht je een andere vraag hebben lees dan onze veelgestelde vragen of stuur een e-mail naar info@iedereenglasvezel.nl.

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

Namens alle betrokken partijen willen we de glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Montfoort en Linschoten is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk (als je een abonnement hebt afgesloten dan;)!

Supporter worden

Mariet Hoogenboom
Montfoort
"Glasvezel! is een must! Niet afwachten, maar meedoen! Supersnel internet is de toekomst! Een glasvezelnetwerk is voor Montfoort/Linschoten en haar buitengebieden van levensbelang! Eindelijk: wel inloggen bij banken en/of overheid tijdens kantooruren, uitzendingen van de TV terugkijken, ouderenzorg op afstand, zonder problemen grote bestanden downloaden. De toekomst is NU!"
Dhr. Willems
Sint Anthonis
"De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is nu echt haarscherp. "
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’