Glasvezel in Montfoort en Linschoten?

Als het aan ons ligt wel, want glasvezel biedt een wereld aan mogelijkheden! Maar in Montfoort en Linschoten is het nog niet zeker of er glasvezel gaat komen.

De afgelopen maanden hadden de inwoners van Montfoort en Linschoten de kans om ‘JA’ te zeggen tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk. Ondanks verwoede pogingen van lokale supporters, diverse providers en E-Fiber is het niet gelukt om het benodigde percentage te behalen. E-Fiber is nu in overleg met alle betrokken partijen om te bepalen of er alsnog glasvezel aangelegd gaat worden.

Binnen enkele weken zal er een uitspraak gedaan worden of E-Fiber overgaat tot de aanleg van het netwerk. Houd hiervoor deze website en Facebook in de gaten.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Je kan je nog steeds inschrijven bij een provider. Als de aanleg van het netwerk toch doorgaat ben jij verzekerd van een aansluiting. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Vraagbundeling

Vragen?

Mocht je een een vraag hebben dan kan je altijd een e-mail sturen naar info@iedereenglasvezel.nl.

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

We willen alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ernaar gestreefd om inwoners van Montfoort en Linschoten te overtuigen van de voordelen van glasvezel. Het is nu afwachten welke beslissing er wordt genomen over de aanleg van glasvezel. Hopelijk kunnen we toch genieten van een snel netwerk!

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’