Glasvezel in Oss?

Wij vinden dat iedereen recht heeft op supersnel internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. We leggen glasvezel aan door heel Nederland en daar hebben we jou bij nodig. Next stop: Oss. Als genoeg mensen zich aanmelden zorgen wij voor het glasvezelnetwerk in Oss.

Vanaf half juni kun je je aanmelden en bekijken welke provider het beste bij jou past: een bak aan data, haarscherpe tv en met of zonder telefonie. Jij mag kiezen.

Nu al nieuwsgierig? Lees hier meer.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

Wij geloven in vrijheid van keuze. Daarom is ons netwerk open en mag elke provider zijn diensten leveren. Zo is er altijd een provider die aansluit bij jouw wensen!

Iedereen Glasvezel

Status

Iedereen Glasvezel

Wij zoeken jou!

Samen kunnen we zorgen dat er een glasvezelnetwerk komt in Oss. Samen staan we sterk. Daarom kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Overtuig jij je buurvrouw, de kaasboer en die lieve oudjes om de hoek om samen supersnel te internetten? Dan komt die Glasvezelkabel er wel!

Supporter worden

De heer Willems
Sint Anthonis
"De overstap van Ziggo naar mijn nieuwe provider Trined ging vlekkeloos en ik ben erg tevreden. Ik fotografeer veel en het uploaden van al mijn materiaal is nu geen probleem meer. Ook de kwaliteit van mijn televisiebeeld is enorm vooruit gegaan. Het beeld is nu echt haarscherp. "
Mariet Hoogenboom
Montfoort
"Glasvezel! is een must! Niet afwachten, maar meedoen! Supersnel internet is de toekomst! Een glasvezelnetwerk is voor Montfoort/Linschoten en haar buitengebieden van levensbelang! Eindelijk: wel inloggen bij banken en/of overheid tijdens kantooruren, uitzendingen van de TV terugkijken, ouderenzorg op afstand, zonder problemen grote bestanden downloaden. De toekomst is NU!"
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’