Informatieavond voor ondernemers

Alle vier de informatieavonden over glasvezel zijn druk bezocht. De belangstelling voor glasvezel blijkt onder de inwoners van de gemeente Ridderkerk zeer groot. Wist je dat er ook voor bedrijven vele mogelijkheden zijn met glasvezel? Daarom organiseren we een speciale informatieavond voor ondernemers. De inloop is vanaf 19.00 uur en de presentatie start om 19.30 uur.

  • Woensdag 31 oktober: Theater Het Plein, Ridderkerk > speciale informatieavond voor ondernemers

Inschrijven informatieavond

Glasvezel informatiepunten

Telecombinatie Ridderkerk            St. Jorisplein 74, Ridderkerk
Compoint Computers                       Doctor Colijnstraat 22, Ridderkerk
Vergouwe ICT                                     Gieterijstraat 48, Ridderkerk

Iedereen Glasvezel

Check snel je postcode

Vul postcode en huisnummer in en bekijk de glasvezelmogelijkheden op jouw adres

Providers

We werken samen met verschillende providers. Wij geloven in vrijheid van keuze. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Vraagbundeling

Benieuwd of Glasvezel iets voor je is?

Doe de Provider Keuzehulp

Twijfels over glasvezel? Of bang dat het duurder is dan je huidige abonnement? Met onze online keuzehulp kun je in vijf stappen erachter komen of een glasvezelabonnement iets voor je is en welke provider het beste bij je past.

Doe de keuzehulp
Iedereen Glasvezel

Glasvezel supporter worden?

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat straks iedereen kan genieten van supersnel internet? Dan zijn we op zoek naar jou! We werken namelijk graag samen met lokale enthousiastelingen. Dus ken jij jouw omgeving goed, heb je zin om je in te spannen om iedereen van glasvezel te overtuigen? Geef je dan op en doe mee.

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’