Glasvezel in Ridderkerk?

Als het aan ons ligt dan zeker! Maar dan is het wel van belang dat de inwoners van Ridderkerk ook ja zeggen tegen glasvezel. Het aanleggen van een glasvezelnetwerk is kostbaar. Daarom kan het netwerk alleen worden aangelegd als er voldoende animo is voor een glasvezelabonnement. De komende maanden maken we een inventarisatie van de behoefte. Als voldoende inwoners uit Ridderkerk zich inschrijven voor een glasvezelabonnement, gaan we van start met de aanleg van het netwerk. Meld je dus snel, want dan is de aansluiting helemaal gratis!

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Providers

We werken samen met verschillende providers. Wij geloven in vrijheid van keuze. Zo kies je zelf de provider die het beste bij je past. Doe hier de gratis keuzehulp of klik hiernaast op het logo van een van de providers.

Iedereen Glasvezel

Status

Vraagbundeling

Glasvezel Informatiepunten

Vragen over glasvezel? Of hulp nodig bij het kiezen van een glasvezelabonnement? Onze glasvezel informatiepunten zijn dagelijks geopend bij onderstaande resellers:

Telecombinatie Ridderkerk            St. Jorisplein 74, Ridderkerk
Compoint Computers                       Doctor Colijnstraat 22, Ridderkerk
Vergouwe ICT                                     Gieterijstraat 48, Ridderkerk

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Glasvezel supporter worden?

Wil jij er samen met ons voor zorgen dat straks iedereen kan genieten van supersnel internet? Dan zijn we op zoek naar jou! We werken namelijk graag samen met lokale enthousiastelingen. Dus ken jij jouw omgeving goed, heb je zin om je in te spannen om iedereen van glasvezel te overtuigen? Geef je dan op en doe mee.

Supporter worden

Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Freek van Beek
Ridderkerk
“Als ik grote bestanden moet downloaden, duurt het soms uren voordat ik iets binnen heb. Met glasvezel zijn we wél klaar voor de toekomst. We hebben allemaal behoefte aan een betere verbinding, laten we het dan ook gelijk goed doen. Desnoods regel ik die graafmachine wel!”
Gerrit Daanen
Land van Cuijk
"Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!"
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”