Internet is een onlosmakelijk onderdeel van ons leven geworden. Iedereen is online en daarom zijn wij het ook. Het is daarom logisch dat je een snelle verbinding wilt die je blind kunt vertrouwen. Een verbinding die geen last heeft van het netwerk van de buren of overbelasting. Met glasvezel is het mogelijk om altijd gegevens te versturen met de snelheid van het licht. Een razendsnelle en stabiele verbinding. Zelfs tijdens de ‘spitsuren’.

Een groot bestand downloaden terwijl je Netflix streamt op de TV, Nu.nl checkt op je smartphone en je zoon boven zit te gamen? Dat kan dus allemaal tegelijk met glasvezel. Up- en downloaden heeft geen invloed meer op de internetsnelheid van andere apparaten in huis. Je kunt sport kijken in full HD terwijl de rest van het gezin zonder problemen hun computers en smartphones gebruikt. Iedereen tegelijk online zonder gezeur. Geen haperende YouTube filmpjes meer, bufferen is verleden tijd, Skype stoort niet en een film is binnen een paar seconden gedownload.

In tegenstelling tot andere netwerken is er bij een glasvezelnetwerk geen begrenzing op de uploadsnelheid. Dit betekent dat je met dezelfde hoge snelheid zowel upload als download. Dus een digitaal fotoalbum uploaden of een film downloaden? Met glasvezel gaat dit allebei razendsnel. Altijd.

E-learning, E-health, Domotica, the Cloud en Internet of Things zijn geen science fiction. Het zijn termen die de huidige wereld samenvatten. Onze wereld. Wel eens wat opgeslagen in Google Drive of een andere Cloud? Heb je bij jouw energieleverancier al een slimme thermostaat zoals Nest of Toon? Het gemak staat voorop en de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarom stijgt ons datagebruik ieder jaar met 40%. Om met plezier gebruik te maken van deze fascinerende digitalisering is een snelle en betrouwbare internetverbinding onmisbaar. Een verbinding via glasvezel dus. Sneller, betrouwbaarder en krachtiger dan alle andere opties. En glasvezel is niet alleen functioneel, het is ook duurzamer dan koper en het zorgt voor minder stroomgebruik.

Het glasvezelnetwerk van E-Fiber is ‘open’: dat betekent dat iedere provider op dit netwerk zijn diensten mag leveren. Dat geeft dus veel meer keuzevrijheid. Door de persoonlijke aandacht van ‘kleine’ providers krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient. De monteur gaat niet eerder weg voordat alles werkt. Doordat er steeds meer providers bij komen en ze de concurrentie met elkaar aangaan, krijg jij altijd de scherpste prijs. Benieuwd naar welke provider het best bij jouw past? Doe dan de provider keuzehulp.

Glasvezel is hét antwoord

We gebruiken steeds meer data en dat blijft alleen maar stijgen. De dagelijkse dingen zoals televisie kijken, boodschappen bestellen en met familie in contact blijven, gaan steeds vaker via het internet. Maar ook thuiswerken, zorg op afstand en bijvoorbeeld slimme thermostaten vragen meer capaciteit van het netwerk. 

Het is daarom belangrijk dat we gebruik kunnen maken van een betrouwbaar netwerk met een enorme capaciteit! Glasvezel is hét antwoord. Nu en in de toekomst. Een ‘open’ netwerk met meerdere aanbieders. Zo kies je altijd de provider bij wie je je het beste thuis voelt.

Iedereen Glasvezel

Check snel je postcode!

Vul postcode en huisnummer in en bekijk de glasvezelmogelijkheden op jouw adres.