Providers

Kies vandaag nog voor een glasvezelabonnement bij één van de providers waarmee we samenwerken. Zolang we met de aanlegwerkzaamheden bezig zijn kunnen huishoudens nog profiteren van een gratis aansluiting en je hoeft ook niets te betalen voor activering en installatie.

Iedereen Glasvezel

Status

Een wereld aan mogelijkheden

Een zakelijk glasvezel abonnement is supersnel, stabiel en betrouwbaar.  Onmisbaar voor elk bedrijf dat vooruit wil, nu en in de toekomst!

Razendsnel werken –  Met glasvezel heb je, in tegenstelling tot kabel of DSL een symmetrische verbindingssnelheid. Dit betekent dat je verzend- en ontvangstsnelheid even groot is.  Erg belangrijk nu steeds meer bedrijven grotendeels in de cloud werken.  Ook voor diensten zoals pinnen en camerabewaking is glasvezel een echte uitkomst.

Zakelijk bellen – Bellen vanuit elke ruimte of locatie zonder vast toestel is met VoIP heel eenvoudig.  Ook videobellen, zonder vervelende haperingen, is geen enkel probleem met glasvezel. De stabiele en betrouwbare verbinding is ook ideaal voor het gebruik van een CTI-systeem.

Flexwerken – Met een IP Virtual Private Network (IP-VPN) verbind je thuiswerkers en vestigingen met een beveiligd en besloten netwerk.

Iedereen Glasvezel

Check snel je postcode!

Vul postcode en huisnummer in en bekijk de glasvezelmogelijkheden op jouw adres.