Glasvezel in Zeevang!

Het is zover: glasvezel komt naar Zeevang! Dankzij de goede samenwerking en inzet van ZeevangNet, zijn we begonnen met de aanleg. Binnenkort kan er echt genoten worden van supersnel en betrouwbaar internet, een uitgebreid aanbod aan tv zenders in de hoogste kwaliteit (HD- en Ultra HD) en voordelig bellen!

Planning

De aanleg van het glasvezelnetwerk in zowel de dorpskernen als in de uitgestrekte buitengebieden is gestart. Globaal ziet de planning voor de oplevering van het netwerk er als volgt uit:

  • Oosthuizen – half februari 2019
  • Kwadijk – half maart 2019
  • Hobrede – half maart 2019
  • Schardam – eind maart 2019
  • Middelie – eind maart 2019
  • Warder – half mei 2019
  • Beets – half mei 2019
*Deze planning is van diverse factoren afhankelijk en er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Provider TriNed

Wil jij ook gebruik maken van het nieuwe glasvezelnetwerk? Sluit dan alsnog een glasvezelabonnement af bij provider TriNed, want alleen tijdens de aanleg profiteer je nog van € 450,- korting op de activeringskosten.  En meld je je nu aan, dan kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket!

Uiteraard gaat je abonnement pas in als de glasvezelkabel helemaal is aangesloten en je van de diensten gebruik kunt maken. Wacht dus niet langer, ga naar www.trined.nl en doe mee.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Vragen?

We helpen je graag!

Met vragen over de aanleg van glasvezel in Zeevang kan je altijd even een e-mail sturen of bellen via: e-fiber@nkm.nl of 088 – 1818228.

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

Namens GlasvezelNet en E-Fiber willen we alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Zeevang is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”