Glasvezel in Zeevang!

Er wordt op dit moment hard gewerkt om glasvezel in hele Zeevang mogelijk te maken. Binnenkort kan er echt genoten worden van supersnel en betrouwbaar internet, een uitgebreid aanbod aan tv zenders in de hoogste kwaliteit (HD- en Ultra HD) en voordelig bellen!

Aangepaste planning per april 2019

De werkzaamheden gaan vanwege omstandigheden minder snel dan verwacht, maar we vorderen gestaag. Op dit moment hebben we al vele kilometers gegraven en geboord. Nu zijn we in de laatste fase van het project beland. We verwachten dat we vóór de zomervakantie helemaal gereed zijn met de graafwerkzaamheden in de gehele gemeente*. Mocht je nog vragen hebben over de werkzaamheden, neem dan contact op met onze aannemer NKM (e-fiber@nkm.nl of 088 – 1818228).

*Deze planning is van diverse factoren afhankelijk en er kunnen daarom geen rechten aan worden ontleend.

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de aanleg bij jou in de buurt? Download dan Iedereen Glasvezel App in de App Store en de Google Playstore.

vergelijk

Benieuwd naar het aanbod?

Vergelijk de providers, maak een keuze en sluit af!

Provider TriNed

Wil jij ook gebruik maken van het nieuwe glasvezelnetwerk? Sluit dan alsnog een glasvezelabonnement af bij provider TriNed, want alleen tijdens de aanleg profiteer je nog van € 450,- korting op de activeringskosten.  En meld je je nu aan, dan kijk 12 maanden gratis naar FOX Sports Eredivisie of het pluspakket!

Uiteraard gaat je abonnement pas in als de glasvezelkabel helemaal is aangesloten en je van de diensten gebruik kunt maken. Wacht dus niet langer, ga naar www.trined.nl en doe mee.

Iedereen Glasvezel

Status

Graafwerkzaamheden

Vragen?

We helpen je graag!

Met vragen over de aanleg van glasvezel in Zeevang kan je altijd even een e-mail sturen of bellen via: e-fiber@nkm.nl of 088 – 1818228.

Veelgestelde vragen
Iedereen Glasvezel

Bedankt!

Namens GlasvezelNet en E-Fiber willen we alle glasvezelsupporters bedanken voor hun inzet en hulp. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er supersnel internet in Zeevang is gekomen. Hierdoor kan nu iedereen genieten van een stabiel en toekomstbestendig netwerk!

Supporter worden

Gerrit Daanen
Land van Cuijk
‘Ik geloof hier heilig in. Als we dit met z’n allen doen, dan is het haalbaar. Ook in het buitengebied. Dit is voor de toekomst van onze regio erg belangrijk!’
Peter van Loon
Ridderkerk
“Ik heb geen moment getwijfeld om me in te schrijven voor glasvezel. De snelheid gaat gigantisch omhoog, het netwerk wordt stabieler, bedrijven kunnen snel met elkaar communiceren én de prijs gaat omlaag. Dat kan ik niet laten liggen!”
Marien Tielemans
Boekel
"Het is gewoon ontzettend fijn om nu eindelijk een goede infrastructuur van het internet te hebben. Bovendien zijn er zoveel diensten die gebruik maken van internet, zoals thermostaten en slimme meters. Dat draadje wordt steeds belangrijker.”